Yrittäjä-terapeutti-tunnelukkotäti-mummi tuumailee

Kesällä hoidan / olen lastenlasten seurana niin monia päiviä, kuin mahdollista.
En kesäkuukausina ota asiakkaita. Poikkeuksia voi joitakin olla, kuten jonkun entisen asiakkaan suosituksesta tullut asiakas. Ehkä he tarvitsevat juuri minua.
Koska ystäviäni asuu vähän kauempana itsestäni, pyrin kesällä etenkin tapaamaan heitä. Kesällä sitä on itsekin...

Testailin videon liittämistä, mutta en silloin vielä löytänyt ao. kuvaketta. Videonkin sittemmin hylkäsin ja poistin. Sen, jonka olin teille tehnyt. Anteeksi nyt, mutta ehkä oli hyvä niin tässä tapauksessa. Tarkoitus kyllä on joku kerta liittää jokin video myös katsottavaksenne.

No, joo. Oli se minulle melko haastavaa, vaikka tämä alusta on helppo. Toisaalta tässä ei saa siirreltyä kaikkea kaikkiin paikkoihin, joihin olisin halunnut. Tai siis en minä ainakaan saanut.:) Kiva oli kuitenkin tätä itse rakennella. Aikaahan minulta kyllä tuhraantui.